Kategorie receptů
Sladký risolino dezert
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
90 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Rýžové těstoviny uvaříme podle návodu. Poté je slijeme, důkladně propláchneme studenou vodou a scedíme.
Přesypeme těstoviny do menší misky a přidáme tvaroh. Pořádně zamícháme a poté osladíme dle chuti. (Postačí trocha třtinového cukru.) Dále si nakrájíme omyté jahody na poloviny nebo čtvrtiny (dle velikosti). Čerstvé borůvky lehce pomačkáme vidličkou. Všechny ingredience naskládáme na talíř podle obrázku.
Vytisknout recept (PDF)Jahody
300 g
Cukr krystal
40 g
Borůvky
300 g
Choceňský jemný tvaroh 250 g
250 g