Kategorie receptů
Těstovinový salát s ratatouille
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
83 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme s olivovým olejem, rozmarýnem a pečeme asi 20-30 minut na 200°C. Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu a slijeme. Opláchneme studenou vodou. Na pánvi si orestujeme na olivovém oleji česnek, přidáme rajský protlak, přidáme upečenou zeleninu a necháme krátce povařit, aby se chutě promíchaly. Zeleninu pak smícháme s uvařenou těstovinami. Podáváme ozdobené sekanou bazalkou.
Vytisknout recept (PDF)Cuketa
200 g
Lilek
200 g
Paprika červená
200 g
Česnek
2 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
2 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
25 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
PROCEL® - těstoviny bez lepku 250 g
250 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g