Kategorie receptů
Cizrnový salát se sušenými rajčaty
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
88 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cizrnu si připraavíme dle návodu. V misce si promícháme nakrájený salát a sýr s cizrnou. Přidáme kousky sušených rajčat s kapari. Zálivku si připravíme z olivovýho oleje, balzamika a hořčice (může být i dijónská hořčice). Dle chuti osolíme, opepříme.
Vytisknout recept (PDF)Salát hlávkový
150 g
Jedlá sůl
2 g
Olivový olej
10 g
Ocet Balsamico
5 g
Sušená rajčata s kapary efko 210 ml a 1700 ml
55 g
Pitná voda nesycená
1000 g
Hořčice plnotučná 400 g
10 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Lagris cizrna 450 g
500 g
Čerstvý sýr smetanový 100 g
50 g