Kategorie receptů
Pisto manchego s tuňákem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
13 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. V široké a hluboké pánvi na olivovém oleji osmažíme cibuli s troškou soli. Až zesklovatí, přidáme papriky a cuketu. Dál smažíme na mírném ohni, dokud se nevypaří voda ze zeleniny. Nakonec přidáme předem osmažená rajčata a lžičku cukru. Dochutíme. Pisto z regionu La Mancha je připravené, když je jemné a dobře promíchané. Podáváme s volským okem, tuňákem a chlebem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Cuketa
400 g
Paprika červená
80 g
Paprika zelená
80 g
Rajčata
500 g
Jedlá sůl
4 g
Olivový olej
30 g
Cukr krystal
5 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
200 g