Kategorie receptů
Kapr v česneko-sýrovém kabátku
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
22 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vyfiletovaného kapra naporcujeme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme odpočívat a mezitím si připravíme těstíčko. Jednotlivé porce kapra obalíme v těstíčku a osmažíme dozlatova. Výborně se k tomu hodí bramborová kaše.
Vytisknout recept (PDF)Česnek
4 g
Jedlá sůl
7 g
Citróny
50 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
800 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
100 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
200 g
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
150 g
Grilovací koření 40 g
5 g
Olej slunečnicový
10 g