Kategorie receptů
Jablečná pochoutka s tuňákovým salátem, avokádem a rukolou
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
2 Jablka omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky pokapeme citronem, aby jablko nezoxidovalo. Avokádo očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Pokapeme citronem. Broskve nakrájíme na stejnou velikost jako avokádo. V misce promícháme tuňáka, kousky avokáda a broskve, bílý jogurt, trochu olivového oleje, sůl a pepř. Vše dobře promícháme. Na plátky jablek, dáme směs, opět plátek jablka a směs.
Vytisknout recept (PDF)Citróny
40 g
Olivový olej
5 g
Avokádo
200 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
150 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
240 g
Broskve půlené ve sladkém nálevu 500 g
250 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Rukola praná
50 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g