Kategorie receptů
Tmavý bezlepkový chléb
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
10
Sacharidy na jednu porci
33 g
Doba přípravy
50 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Příprava v domácí pekárně: do pekárny dáme vlažnou vodu, cukr moučka, trochu tmavé směsi chlebové a droždí. Rozmícháme a přidáme připravenou směs ze zbylých surovin. V domácí pekárně pečeme na rychlý program. Po upečení vyklopíme chléb na kovovou mřížku, kde necháme bochníček před rozkrojením vychladnout.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
7 g
Kmín celý
5 g
Noli 42 g
21 g
Pitná voda nesycená
510 g
Cukr moučka
5 g
Chlebové koření 30 g
5 g
Chlebová směs tmavá bez lepku 1000 g
350 g
Samokypřící směs bílá bez lepku 1000 g
70 g