Kategorie receptů
FILTRACE

Bramborové tvářičky

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
30 g
Doba přípravy
5 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se tvářičky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 20-25 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 6-10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomeneme průběžně prohazovat. Lze připravit i na pánvi v malé vrstvě oleje za 10-15 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Aviko Bramborové tvářičky 450 g
150 g
Aviko Bramborové tvářičky 450 g
Aviko Bramborové tvářičky 450 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (150g)
Sacharidy 20g 30g
Cukry 1,3g 2g
Proteiny 2g 3g
Tuky 4,9g 7,4g
Vláknina 2,5g 3,8g
Energie 570Kj 855Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej ve spreji 190 ml
0.5 g
Olej ve spreji 190 ml
Olej ve spreji 190 ml
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 0,5g 0g
Tuky 53g 0,3g
Vláknina 0,5g 0g
Energie 1962Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku