Kategorie receptů
Kuřecí játra po mexicku
Počet ingrediencí
15
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Předem všechno potřebné nakrájíme. Játra na kousky, cibuli na jemno, papriku a celer na proužky a česnek posekáme. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme játra, osolíme ( drůbeží játra můžeme ihned, neztvrdnou ) a orestujeme. Přidáme koření ( papriku až nakonec ) a nakrájenou papriku s celerem. Podlijeme rajčaty a dusíme 15 minut. Nakonec přidáme prohřát fazole, kukuřici a posekaný česnek. Podle potřeby dochutíme. Podáváme posypané čerstvým koriandrem a petrželkou s rýží.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Paprika červená
80 g
Česnek
2 g
Jedlá sůl
5 g
Petrželová nať
3 g
Koriandr čerstvý
1 g
Kuřecí játra
500 g
Celer řapíkatý
70 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
120 g
Dětská sladká kukuřice 370 ml. Prostě skvělé!
80 g
Kmín římský 30 g
3 g
Paprika pálivá 25 g
3 g
Paprika sladká 35 g
5 g
Podravka rajčata pasírováná 500 g
120 g