Kategorie receptů
Vepřové žebírko putimské
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Každé žebírko prořízneme, vložíme oloupaný párek a sterilované okurky. Spojíme špejlí nebo párátkem, osolíme a opečeme na oleji z obou stran. Maso vložíme do pekáče. Ve zbylé šťávě osmažíme cibulku, přidáme mouku, přilijeme vlažný vývar a rozšleháme. Vlijeme na maso a vše podusíme v troubě. Až je maso hotové, vyndáme špejle nebo párátka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Jedlá sůl
6 g
Vepřové maso (kotlety)
600 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
120 g
Pitná voda nesycená
400 g
Hustopečské párky 800 g
120 g
Olej slunečnicový
60 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
12 g