Kategorie receptů
Selské vepřové se zelím
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
80 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Opláchnuté maso potřeme česnekem rozetřeným se solí, vložíme do pekáče na cibuli a mírně podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelevání šťávou z masa a podlevání vodou doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, rozmícháme, zalijeme vodou a šťávu vaříme aspoň 20 minut. Ke konci ji dle potřeby přisolíme a nakonec procedíme a krátce ještě povaříme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
6 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
10 g
Bílé zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
200 g