Kategorie receptů
Buřt guláš
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cibuli a česnek nakrájíme na drobné kostičky. Opečeme je na olivovém oleji dozlatova a zaprášíme moukou. Takto vzniklou jíšku 3 minuty opékáme. Přidáme sladkou papriku a majoránku. Přidáme bujón a 20 minut povaříme. Přidáme dozlatova opečené špekáčky a oloupané brambory na kostičky a vaříme, dokud brambory nejsou měkké. Podle chuti dosolíme a opepříme mletým černým pepřem.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
300 g
Cibule volná
100 g
Česnek
20 g
Jedlá sůl
4 g
Olivový olej
20 g
Špekáčky extra - vázané 1,1 kg
300 g
Majoránka 7 g
4 g
Paprika sladká 35 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
44 g