Kategorie receptů
Nádivka z pohanky
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
89 g
Doba přípravy
50 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Uvařenou pohanku smícháme s cibulkou, kterou jsme orestovali na másle. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, oregáno, osolíme a důkladně promícháme i s vajíčkem. Menší zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou strouhankou a pohankovou směs rovnoměrně rozprostřeme. Nádivku necháme zapéct zhruba půl hodiny.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Česnek
20 g
Vejce
50 g
Jedlá sůl
2 g
Kukuřičná strouhanka 200 g
40 g
Majoránka 7 g
2 g
Oregano 10 g
1 g
Lagris pohanka loupaná 500 g
200 g