Kategorie receptů
Francouzský ratatouille
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka. Rozehřejeme troubu na 200°C. Pekáč pokapeme olivovým olejem a dáme rozehřát do trouby. 2 stroužky česneku si nakrájíme na plátky, cibuli na kostičky a vložíme do rozehřátého pekáče a posypeme bylinkami. Necháme chvíli rozvonět. Vytáhneme pekáč a naskládáme na něj kolečka zeleniny, střídáme jednotlivé druhy. Vrátíme zpět do trouby a pečeme cca 25 minut.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Cuketa
200 g
Lilek
100 g
Paprika červená
100 g
Rajčata
100 g
Česnek
2 g
Jedlá sůl
4 g
Olivový olej
10 g