Kategorie receptů
Bezlepkové krekry
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
25
Sacharidy na jednu porci
13 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Suroviny zpracujeme a necháme 24 hodin odležet v chladničce. Před použitím necháme 2 hodiny při pokojové teplotě. Těsto rozválíme na 2-3 mm. Celý plát potřeme žloutkem a posypeme mákem. Pokrájíme rádílkem na menší kousky. Vložíme na plech vystlaný pečícím papírem. Pečeme při 200°C cca 10 minut.
Vytisknout recept (PDF)Vejce
50 g
Jihočeské pomazánkové tradiční 31 % 150 g
150 g
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
350 g
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
100 g